Menu
Your Cart

4584 retro bmw

4584 retro bmw
Verzending: binnen NL zonder track trace: € 2,49, rest van de wereld: € 3,49
Bestel je voor meer als € 25,- ?= 7,5% korting!

Voor de volgende kleuren wordt NIET AANGERADEN aan buitenkant raam bij de ruitenwisser te plakken: Carbon (alle soorten), fluor pink & yellow, Chrome (alle soorten), Horizontal Rainbow, Rainbow Glitter (alle soorten), Holographic Rainbow
4584 retro bmw
Bekeken 1531
€ 4,25
Excl. BTW: € 3,51

Beschikbare opties

4584 retro bmw

0% Customers recommend this product

 • 5 Awesome
  0%
 • 4 Great
  0%
 • 3 Average
  0%
 • 2 Bad
  0%
 • 1 Poor
  0%

Reviews Over 4584 retro bmw

 • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.

 

Wat heb je nodig

 • Een stofvrije doek en wat zeepsop om de ondergrond schoon en vetvrij te maken. Gebruik geen wasbenzine (vet!) en geen Glassex-achtigen (siliconen!). Middelen voor het reinigen van glas bevatten doorgaans waterafstotende bestanddelen om de aanname van nieuw vuil te vertragen. Deze middelen brengen met zich mee dat de lijm niet goed pakt. Maak de ondergrond schoon met wat lauwwarm water met een heel klein beetje zeep en ontvet het daarna met brandspiritus.
 • Schilderstape (bijvoorbeeld van TESA).
 • Een schone droge doek of een bankpas om de sticker aan te drukken, of bestel bij onze een professionele aandrukspatel >>>
 • Een speld. 


Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius. sticcars.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

De folies met de holografische / rainbow effecten erin zijn erg gevoelig voor te lage temperaturen. In deze stickers zit aluminium verwerkt, dit zorgt met te koud weer voor een slechtere hechting.

 

1. Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij. De sticker voordat je gaat plakken even plat neerleggen en aanstrijken met een rakel/aandrukspatel.
 

 

 

2. Maak de sticker aan de achterzijde schoon en breng hem aan op de juiste positie. Plak de sticker links en rechts met schilderstape vast. 

 

3. Als de sticker op de juiste plaats zit plakt u de sticker over de gehele breedte aan de bovenkant met schilderstape vast. Verwijder de twee stukjes tape aan de zijkanten.


 

4. Klap de sticker om naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Maak eventueel de ondergrond nogmaals stofvrij.
 

 
5. Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een aandrukspatel die bij ons te bestellen is, een doek of een bankpas (let op braampjes!) de sticker stevig vast. Begin in het midden van
boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.
 

 
 

6. Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig een stukje terug en wrijf de sticker nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker een tijdje zitten om de lijm de kans te geven goed te hechten.


 


7. Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld doorprikken en weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker goed aan de ondergrond gehecht.
 

 

Plakinstructies grote stickers - raambanden

Let op

Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius. sticcars.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

 

Plakinstructies wrapfolie

 

1) Breng de folie op kamertemperatuur.
2) Maak het te beplakken oppervlak stof- en vetvrij.
3) Snij de folie ruimschoots op maat.
4) Verwijder de beschermingslaag.
5) Trek de folie zo strak mogelijk over het oppervlak.
6) Strijk voorzichtig met een rakel de luchtbellen weg.
7) Föhn het van minstens 25cm afstand en zorg dat de folie strak trekt (maak de folie niet te heet)
8) Strijk nogmaals met een rakel om overgebleven strepen volledig te verwijderen.
9) Snij overtollig folie weg en u bent klaar!

 

Plakinstructies statische stickers

 

Statische Stickers blijven op iedere gladde ondergrond zitten door de statische lading van de sticker. Het materiaal laat geen lijmresten achter en je kan ze meerdere keren gebruiken. Statische Stickers zijn geschikt voor binnengebruik, en plak je aan de binnenkant van het raam omdat deze in spiegelbeeld gedrukt zijn.

 • Aanbrengen op gereinigd raam
 • Het raam licht bevochtigen voor een beter plakresultaat
 • Verwijder de sticker van het papier en breng het aan op de binnenzijde van het raam
 • Verwijder luchtbellen door glad te strijken vanuit het midden van de sticker.