Menu
Your Cart

Verzenden en retouren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

In de 95% van de gevallen versturen we de producten binnen 1 werkdag op, maar we houden  een marge van 1-5 werkdagen na goedkeuring van uw bestelling.
We versturen de stickers in een envelop, grote stickers worden zorgvuldig gevouwen om vouwen te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een vouw in de sticker zitten dan kan deze eruit gehaald worden door lichtjes te föhnen en de vouw er vervolgens uit te strijken.
Mocht je geen vouwen in de sticker willen, kies dan voor verzending met track en trace, dan kan de sticker in een koker verzonden worden.

 

LET OP
Houdt er rekening mee dat bestellingen naar België, Duitsland of andere delen van Europa langer (soms 2/12 weken) moeten wachten totdat de stickers bezorgd zijn, hier kunnen we helaas niets aan doen, PostNL is hier verantwoordelijk voor. Wil je er zeker van zijn dat je bestelling (sneller) aankomt kies dan voor bezorging met een track en trace code. 

 

Let op: alle levertijden die gemeld worden op onze website, zijn indicatief en kunnen achteraf alsnog wijzigen.

Wat zijn de verzendkosten?
Onze verzendkosten voor stickers, sleutelhangers en geurhangers zijn voor afleveradressen in Nederland € 2,49.
Voor kleding, wrapfolie of caps hanteren wij de track en trace tarieven.
Heeft u grote haast met uw levering of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op.

Verzending naar het buitenland
​In de regel is verzending naar het buitenland duurder dan een verzending binnen Nederland. Verzending naar Europa kost bij ons daarom € 3,49 extra.

Track en trace verzending
Wij verzenden onze artikelen met de post, zonder aangetekende verzending. Mocht u het product verzonden willen hebben met een Track en Trace code, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van € 5,49 binnen NL.

 

Retouren
Doordat de producten die bij sticcars.com bestelt worden altijd in opdracht geproduceerd worden, en derhalve iedere order maatwerk is, kunnen bestelde producten niet meer worden geretourneerd. Met andere woorden: een zichttermijn is niet van toepassing vanwege de specifieke aard (maatwerk of een product met een ander persoonlijk karakter) van de door sticcars.com geboden producten .