Menu
Your Cart

3104 Built not Bought

3104 Built not Bought
3104 Built not Bought
3104 Built not Bought
3104 Built not Bought
Verzending: binnen NL zonder track trace: € 2,49, rest van de wereld: € 3,49
Bestel je voor meer als € 25,- ?= 7,5% korting!

Voor de volgende kleuren wordt NIET AANGERADEN aan buitenkant raam bij de ruitenwisser te plakken: Carbon (alle soorten), fluor pink & yellow, Chrome (alle soorten), Horizontal Rainbow, Rainbow Glitter (alle soorten), Holographic Rainbow
3104 Built not Bought
Bekeken 4470
€ 4,25
Excl. BTW: € 3,51

Beschikbare opties


Wij gebruiken vinyl van hoge kwaliteit met een duurzaamheid van 8 jaar voor zwart-wit, 7 jaar voor kleuren en 5 jaar voor metallic-kleuren.
Wil je de sticker aan de binnenkant van het raam plakken, kies dan voor de optie spiegelbeeld.

Wij hanteren een verzendtermijn van 1-5 WERKdagen.

0% Customers recommend this product

 • 5 Awesome
  0%
 • 4 Great
  0%
 • 3 Average
  0%
 • 2 Bad
  0%
 • 1 Poor
  0%

Reviews Over 3104 Built not Bought

 • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.

 

Wat heb je nodig

 • Een stofvrije doek en wat zeepsop om de ondergrond schoon en vetvrij te maken. Gebruik geen wasbenzine (vet!) en geen Glassex-achtigen (siliconen!). Middelen voor het reinigen van glas bevatten doorgaans waterafstotende bestanddelen om de aanname van nieuw vuil te vertragen. Deze middelen brengen met zich mee dat de lijm niet goed pakt. Maak de ondergrond schoon met wat lauwwarm water met een heel klein beetje zeep en ontvet het daarna met brandspiritus.
 • Schilderstape (bijvoorbeeld van TESA).
 • Een schone droge doek of een bankpas om de sticker aan te drukken, of bestel bij onze een professionele aandrukspatel >>>
 • Een speld. 


Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius. sticcars.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

De folies met de holografische / rainbow effecten erin zijn erg gevoelig voor te lage temperaturen. In deze stickers zit aluminium verwerkt, dit zorgt met te koud weer voor een slechtere hechting.

 

1. Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij. De sticker voordat je gaat plakken even plat neerleggen en aanstrijken met een rakel/aandrukspatel.
 

 

 

2. Maak de sticker aan de achterzijde schoon en breng hem aan op de juiste positie. Plak de sticker links en rechts met schilderstape vast. 

 

3. Als de sticker op de juiste plaats zit plakt u de sticker over de gehele breedte aan de bovenkant met schilderstape vast. Verwijder de twee stukjes tape aan de zijkanten.


 

4. Klap de sticker om naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Maak eventueel de ondergrond nogmaals stofvrij.
 

 
5. Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een aandrukspatel die bij ons te bestellen is, een doek of een bankpas (let op braampjes!) de sticker stevig vast. Begin in het midden van
boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.
 

 
 

6. Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig een stukje terug en wrijf de sticker nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker een tijdje zitten om de lijm de kans te geven goed te hechten.


 


7. Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld doorprikken en weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker goed aan de ondergrond gehecht.
 

 

Plakinstructies grote stickers - raambanden

Let op

Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius. sticcars.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.

 

Plakinstructies wrapfolie

 

1) Breng de folie op kamertemperatuur.
2) Maak het te beplakken oppervlak stof- en vetvrij.
3) Snij de folie ruimschoots op maat.
4) Verwijder de beschermingslaag.
5) Trek de folie zo strak mogelijk over het oppervlak.
6) Strijk voorzichtig met een rakel de luchtbellen weg.
7) Föhn het van minstens 25cm afstand en zorg dat de folie strak trekt (maak de folie niet te heet)
8) Strijk nogmaals met een rakel om overgebleven strepen volledig te verwijderen.
9) Snij overtollig folie weg en u bent klaar!

 

Plakinstructies statische stickers

 

Statische Stickers blijven op iedere gladde ondergrond zitten door de statische lading van de sticker. Het materiaal laat geen lijmresten achter en je kan ze meerdere keren gebruiken. Statische Stickers zijn geschikt voor binnengebruik, en plak je aan de binnenkant van het raam omdat deze in spiegelbeeld gedrukt zijn.

 • Aanbrengen op gereinigd raam
 • Het raam licht bevochtigen voor een beter plakresultaat
 • Verwijder de sticker van het papier en breng het aan op de binnenzijde van het raam
 • Verwijder luchtbellen door glad te strijken vanuit het midden van de sticker.


De sticker blijft niet plakken op de ondergrond: mogelijke oorzaken


  Stickerlijmen zijn tegenwoordig voor veel ondergronden geschikt, maar nooit voor alle ondergronden en onder alle omstandigheden. Omdat wij niet kunnen beoordelen of de ondergrond waarop onze stickers worden aangebracht hiervoor geschikt is, geven wij geen garantie op het hechten van onze stickers. Het mislukken van zelf plakken kunt u dan ook nooit verhalen op Sticcars.com.

  Helaas komt het bij ons heel af en toe voor dat een klant contact met ons opneemt met de mededeling dat de stickers niet plakken. De lijmlaag van de sticker krijgt hierbij altijd de schuld, maar feitelijk is dat altijd maar één kant van het hele verhaal.

  Hieronder geven wij een aantal bij ons bekende mogelijke oorzaken dat een sticker niet wil blijven plakken op uw ondergrond.

  In meer dan 80% van alle gevallen waarom een sticker niet blijft plakken komt door het niet goed reinigen van de ondergrond. Een schone ondergrond is ontzettend belangrijk voor een goede hechting van de sticker. Gebruik geen siliconen houdend schoonmaakmiddel.

  • De sticker is niet geschikt voor het materiaal waarop geplakt wordt
Onze stickers hechten op vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond maar zijn niet geschikt voor alle ondergronden en onder alle omstandigheden. De volgende ondergronden kunnen stickerlijm afstoten en zijn niet geschikt als ondergrond: – gerecyclede kunststoffen – kartonnen dozen van gerecycled materiaal – flexibele plastics – extra matte muurverf – afwasbare muurverf – kalkhoudende muurverf – magneet verf – effectverf bijv. Zilver of goud –waterafstotende verf – afwasbare behangsoorten
  • De ondergrond heeft structuur
Een gestructureerde ondergrond kan betekenen dat de sticker alleen op de toppen van de structuur houvast heeft. Daardoor is het werkelijke plakoppervlak kleiner en kan de sticker eerder loslaten. De volgende ondergronden zijn niet geschikt als ondergrond: – rauwfaserbehang of rauwfaserverf – glasvezelbehang met een grove structuur – steenstrips – schoon metselwerk – onbewerkt beton
  • De ondergrond is schoongemaakt met een siliconen houdend schoonmaakmiddel
Een schone ondergrond is uiteraard belangrijk voor een mooi plakresultaat. Gebruik echter geen glassex of gelijkend schoonmaakmiddel omdat deze siliconen bevatten. De siliconen worden in het schoonmaakmiddel gedaan om er voor te zorgen dat vuil minder goed hecht. Stickers plakken hier echter ook niet op. Gebruik voor het reinigen van uw ondergrond een andere zuivere ontvetter (bijv. groene zeep, ammoniak).
  • Het oppervlak of de sticker is te koud
Lijmen plakken het best bij kamertemperatuur. Als algemene ondergrens wordt 15 graden celcius van de sticker én de ondergrond aangehouden.
  • De sticker of applicatiefolie wordt te snel verwijderd, waardoor de lijm niet is gezet
Stickerlijm heeft tijd nodig om goed aan te hechten en zich te zetten naar de ondergrond. De optimale hechting wordt vaak pas na 48 uur bereikt. Stickerlijmen zijn meestal “pressure sensitive”, hetgeen betekent dat ze beter gaan plakken als ze goed worden aangedrukt.
  • De muur is pas geleden gestuct/geschilderd
Mocht u de stickers willen gebruiken op stucwerk dan dienen de muren eerst te worden behandeld met latex muurverf. Wanneer een stuclaag is aangebracht op de muur dient u minimaal 4 weken te wachten alvorens deze met latex te behandelen. Wanneer u de muur geverfd heeft, moet u nog een extra droogtijd aanhouden van 4 tot 6 weken voordat u het product gaat monteren

  Mocht u de stickers willen gebruiken op stucwerk dan dienen de muren eerst te worden behandeld met latex muurverf. Wanneer een stuclaag is aangebracht op de muur dient u minimaal 4 weken te wachten alvorens deze met latex te behandelen. Wanneer u de muur geverfd heeft, moet u nog een extra droogtijd aanhouden van 4 tot 6 weken voordat u het product gaat monteren.