(web)design en ontwerp

Tenzij u uw klanten allemaal stuk voor stuk gaat bezoeken, is uw reclame, folder, brochure of ander communicatiemiddel de eerste kennismaking van klanten met uw bedrijf. Die kan dus maar beter goed zijn.

Sticcars.com ontwerpt logo's, huisstijlen, drukwerk en websites die daar aan kunnen bijdragen. Wij denken actief met u mee Bij ons geen design om het design, maar frisse ontwerpen die doen wat ze moeten doen: uw doelstellingen realiseren. U krijgt wat u vraagt, maar we denken ook altijd graag actief met u mee. Wij vullen uw wensen en ideeën aan met de onze, en met onze kennis en ervaring. Het resultaat: een heldere boodschap via een effectief communicatiemiddel.

Benieuwd naar onze frisse blik op communicatie?
Zien wat wij voor andere opdrachtgevers hebben gemaakt? Samen met ons sparren over uw communicatiestrategie? Mail voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Websites
​Een website moet natuurlijk een visitekaartje zijn. Maar wat ons betreft is het meer. Waarom niet uw product verkopen via internet? Waarom klanten niet de mogelijkheid geven reserveringen te plaatsen? Gegevens in te zien? Op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen?

Sticcars.com denkt met u mee over een effectieve invulling en realiseert ze voor u!
 

Ontwerp, realisatie en hosting
Sticcars.com is een full service dienstverlener als het om websites gaat. We kunnen u adviseren over de mogelijkheden van internet, met u meedenken over het inzetten van de website als verkoopmiddel, het ontwerp voor u maken, de website bouwen en zorgen dat deze altijd bereikbaar is. Hosting: al voor vijf euro per maand Wat betaalt u voor het hosten van uw website? Grote kans dat u bij Sticcars.com veel goedkoper uit bent. Wij zijn namelijk partner van een toonaangevende hostingprovider, waardoor uw site al voor vijf euro per maand optimaal bereikbaar is. U krijgt daarvoor een www-adres, mailadressen, ruimte voor uw website met veel opties.